TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00553 - A játék összeköt

A MISKOLCI VÁROSGAZDA Városgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóságához benyújtott „Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva” című TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00553 azonosítószámú projektje keretében tematikus városrészi játszópark építését valósítja meg. A beruházás célja, hogy a kisgyermeket nevelő szülők a városrészben találják meg gyermekeikkel a szabadidő eltöltés lehetőségét a Kuruc utcai játszótéren.

A projektről

A projekt célja a Kuruc utcán egy fejlett modern, minden igényt megfelelően kielégítő játszópark létrehozása.

A játszópark megvalósítása hozzájárul a fiatalok, gyermekek egészségmegőrzéséhez, sport- és közösségi élet fejlesztési céljának megvalósulásához. A korszerű eszközökkel kialakított játszópark a családok számára hozzáférhető. A projekt megvalósításával az aktív-tartalmas közösségi élet fejlesztése célként valósulhat meg.

A játszótéren a gyerekek rendelkezésére áll majd többek között két rugós játszóeszköz, egy új fészekhinta, egy mászókombináció és illetve egy duplacsúszdás torony is. Az egész család kikapcsolódását elősegíti egy új piknikasztal is.

Pályázat adatai
A projekt megvalósítás tervezett fizikai befejezése 2021.05.30.
A projekt tervezett elszámolható bruttó összköltsége 12.017.762 Ft
Támogatási intenzitás 100%