Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Hírek

Megérkeztek a Száhel-bemutatóház legújabb lakói

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark ökoturisztikai fejlesztésének keretében teljes egészében benépesült az afrikai Száhel-övezetet bemutató épület. Az oroszlánok után különféle afrikai madárfajok és sivatagi hiúz költözött az új 200 négyzetméteres komplexumba.

Hétfőtől újra lehet parkolóbérletet vásárolni a Győri kapuban is

A közterületi fizetős parkolás május 25-tel újraindult. A havi és negyedéves bérletekre már június 5-én lejárt a türelmi idő, azonban a 2020-ban váltott kombinált éves, zónás éves, lakossági éves és intézményi éves parkolóbérletek június 30-ig érvényesek.

Víznyelőket újítanak fel a Kálvin János utcában

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. vízépítési munkákat folytat a Kálvin János utcában, amely során felújításra kerül két, útburkolatba épített víznyelő szem.

A felújítási munkálatok várhatóan június 18-ig tartanak.

Kérjük az arra közlekedő autósok szíves türelmét és megértését a munkák befejeztéig.

Száhel nap a Miskolci Állatkertben

Ismerkedj meg az afrikai kultúrával, tudj meg többet az elsivatagosodásról és látogasd meg új lakóinkat 2021. június 17-én.

Lehetőség lesz megtekinteni az oroszlánok etetését 10:45-től, majd Abdoul Camara szenegáli táncművész fergeteges előadásával és pergő dobszóval nyújtunk ízelítőt az afrikai hangulatból. A tánctanítás során el is sajátíthatjátok a tánc alapjait.

Útburkolati jelek felújító-festése kezdődött a városban

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. elkezdte a város forgalmasabb útjain, gyalogátkelő helyein és a kerékpáros nyomvonalakon a lekopott burkolati jelek festési munkáit. Többféle technológiával (hideg plasztik, oldószeres festék) végzik el a munkát, alvállalkozó bevonásával, illetve saját hatáskörben.

Színes virágok díszítik a köztereket

A Miskolc Holding tagvállalataként működő Városgazda dísznövénykertészeti csoportja májusban kezdte el a 2021. évi egynyári növények ültetését a városban. A korábban elültetett kétnyári és hagymás virágok elvirítása után, a kertgondozás tavaszi időszakában kiemelkedő fontosságú munkálatokat végeztek a Városgazda dolgozói- gyomtalanítást, rotakapálást és az elhalt növények eltávolítását.

140. Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Hosszú kihagyás után újra megrendezésre kerül látogatói nyílt napunk 2021. június 12-én szombaton, 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt, mely immár a 140. alkalom lesz a Miskolci Állategészségügyi Telep életében!

Hétfőtől már csak a Széchenyi utcai Parkolási Ügyfélszolgálaton lehet bérletet venni

A megnövekedett ügyfélforgalom egyenletesebb eloszlása érdekében a parkolóbérletek értékesítése eddig két helyszínen történt. A Parkolási Ügyfélszolgálaton (Széchenyi I. u. 20.), valamint ideiglenesen a Városgazda Győri kapui Központi telephelyén.

Miskolc Holding cégcsoport: ahol a zöld ötletek gyakorlattá válnak

A környezetünk védelméről nem elég beszélni, ezért cselekedni is kell. Ennek szellemében működnek a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatai is, ahol igyekeznek a zöld gondolatokat gyakorlattá tenni.

Június negyedikétől indul a Zoo járat

Újra közlekedik a ZOO járat a Miskolci Állatkertbe. Az autóbusznak van meghirdetett menetrendje, de az elmúlt éveknek megfelelően csak akkor indul el, ha azt az utas kéri.

Oldalak