TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00552 - Játszani is engedd!

A MISKOLCI VÁROSGAZDA Városgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóságához benyújtott „Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva” című TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00552 azonosítószámú projektje keretében tematikus városrészi játszópark építését valósítja meg. A beruházás célja, hogy a kisgyermeket nevelő szülők a városrészben találják meg gyermekeikkel a szabadidő eltöltés lehetőségét az Aba utcai játszótéren.

A projektről

A projekt célja az Aba utcán egy fejlett modern, minden igényt megfelelően kielégítő játszópark létrehozása.

A játszópark megvalósítása hozzájárul a fiatalok, gyermekek egészségmegőrzéséhez, sport- és közösségi élet fejlesztési céljának megvalósulásához. A korszerű eszközökkel kialakított játszópark a családok számára hozzáférhető. A projekt megvalósításával az aktív-tartalmas közösségi élet fejlesztése célként valósulhat meg.

A játszótéren a gyerekek rendelkezésére áll majd több rugós játszóeszköz, háromüléses hinta, illetve játszóvár is. Az egész család kikapcsolódását elősegíti kettő darab új piknikasztal, valamit a hat darab új pad is.

Pályázat adatai
A projekt megvalósítás tervezett fizikai befejezése 2021.05.30.
A projekt tervezett elszámolható bruttó összköltsége 14.284.127 Ft
Támogatási intenzitás 100%