Nyáresti séta az állatkertben

Miskolci Állatkert

Nyári szezonnyitó esti programra várja látogatóit 2024. június 28-án pénteken 19.00 és 23.00 óra között a Miskolci Állatkert. A nyáresti séta alkalmával azon állatok is megfigyelhetők ilyenkor, akik főként szürkületi időszakban aktívak, valamint a jóleső hűvös levegő azokat is előcsalogatja, akik bár nappali életmódot élnek, de a nyári hőségében napközben az árnyékban hűsölnek.

A különleges látványetetések mellett a Lerch-EgZoo közreműködésével egzotikus hüllőbemutatóval is várják az érdeklődőket, az állatsimogatók és állatházak az este alatt folyamatosan látogathatók. Koponyákat, agancsokat, tollakat és tojásokat lehet szemügyre venni az állatkert témaasztalánál, a program zárásaként pedig a Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat kápráztatja el a kilátogató vendégeket.

Ezen a napon az Állatkert hosszabbított nyitvatartással, 9.00 és 23.00 óra között várja a látogatókat. Jegyváltásra ezen az estén 22.00 óráig lesz lehetőség. A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással vehetnek részt az esti programokon is. A rendezvényre jegyeiket megvásárolhatják online is:

 

https://ticketbase.eu/partner/miskolci-allatkert-39