A Városgazda által üzemeltetett ügyfélszolgálatokra vonatkozó koronavírus tájékoztató

Általános

A koronavírus járvány további terjedése miatt a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett ügyfélszolgálatokon az alábbi szabályozások lépnek életbe.

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán (Miskolc, Győri kapu 48-50.), a Parkolási Ügyfélszolgálati irodában (Miskolc, Széchenyi I. utca. 20.), és a Temetőgondnokság ügyfélszolgálatán (Miskolc, Szentpéteri kapu 105.) a szájat és orrot eltakaró maszkkal lehet csak belépni.

Kérjük, várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5 méteres szociális védőtávolság betartására, továbbá az ügyféltérbe belépve ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének további megóvása érdekében az ügyféltérbe történő belépés előtt a biztonsági őr testhőmérséklet mérést végez. Amennyiben a testhőmérséklet mérés eredménye 37,2°C feletti értéket mutat úgy 5 perc várakozási időt követően ismételt mérésre kerül sor és ha ez az érték is 37,2°C feletti, akkor az ügyfél az ügyfélszolgálati térbe nem léphet be.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!