Március 15. - előkészületek és tudnivalók

Általános

Előkészületek a nemzeti ünnepre
 
A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a március 15-i nemzeti ünnepre készülve folyamatosan végzi a koszorúzási és zászlózási helyszínek takarítását és rendbetételét. A társaság Miskolc közigazgatási területén több mint 900 darab zászlót helyez ki, illetve ellenőrzi azokat, továbbá, megtisztítja a parkok, sírok, és emlékhelyek környezetét.
 
Általános tudnivalók az ünnepnaphoz kapcsolódóan
 
Március 15-én a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Búza téri őstermelői piac és a Vasgyári piac március 15-én zárva tart. A Zsarnai piac a szombati és vasárnapi napokon van nyitva, így az ottani rendet nem érinti a hétköznapra eső nemzeti ünnep.

A Miskolci Állatkert az év minden napján nyitva tart, így március 15-én is 9:00 órától 18:00 óráig várja az érdeklődőket. Pénztárzárás 17:00 órakor.
 
A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodája (Győri kapu 48-50.) felújítás miatt március 15-ig zárva tart, és szintén zárva lesz a nemzeti ünnep napján, március 15-én a Parkolási ügyfélszolgálati iroda (Széchenyi I. utca. 20.) is.
 
 

Képek