Folytatódnak a nagyvolumenű kátyúzási munkák Miskolcon

Út-Híd-Belvíz

Az útburkolat javítási munkáit, még márciusban indította el a Miskolci Városgazda több helyszínen, folyamatos munkavégzéssel, melynek első üteme augusztusban fejeződött be.

Hétfőtől újra folytatódnak az útjavítási munkák a város területén. Az elmúlt napokban, hetekben a Társaság Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése és a korábbi egyeztetések alapján, a javítási munkák előkészítése folyt, mely alapján meghatározásra kerültek a javításra kerülő útszakaszok.

A felújítások és javítási munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, a forgalmasabb szakaszokon torlódás alakulhat ki.

Az úthibák kezelése a Szinva, Fonoda utcák, Martinkertváros, Belváros, Bertalan utca, Erenyő utcák, Diósgyőr és Vasgyár területeken várható. Az útjavítási munkák főközlekedési utakat éppúgy érintenek, mint néhány forgalmasabb mellékutcát.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. folyamatos tájékoztatást ad az útfelújítással érintett helyszínekről. Ugyanakkor kérik a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.