Burkolatjavítási munkák miatt forgalomkorlátozás két úton

Általános

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 306-os jelű Miskolc-Északi elkerülő másodrendű főúton, valamint két helyszínen a 2519-es jelű Miskolc-Bükkszentkereszt összekötő úton. A munkálatokat az alábbi időpontokban és ütemezéssel végzik.

 

  • 306-os jelű Miskolc-Északi elkerülő másodrendű főút

Repülőtéri út és Várközi Lajos utcai csomópont, szelvényezés szerinti jobb oldali haladó forgalmi sáv. A forgalom kisebb mértékű zavarása érdekében az aszfaltozási tevékenységet az éjszakai órákra ütemezték a szakemberek.

A munkálatok 2022. augusztus 29-én reggel 8:00 órakor kezdődnek és előre láthatóan 2022. augusztus 30-án a hajnali órákig tartanak. A munkavégzés ideje alatt a forgalom jelzőőrös forgalomirányítás mellett tud lebonyolódni.

 

  • 2519-es jelű Miskolc-Bükkszentkereszt összekötő út

Egyetemi csomópont, szelvényezés szerinti bal oldal.

A Futó utca rendkívül nagy forgalmi terhelése miatt, a közlekedők legkisebb mértékű zavarása érdekében a teljes munkafázist az éjszakai órákra ütemezték a szakemberek.

Munkálatok:

  • 2022. augusztus 30. (kedd) 20:00-tól előre láthatóan 24:00-ig aszfaltmarás.
  • 2022. augusztus 31. (szerda) 20:00-tól előre láthatóan 24:00-ig aszfaltozás.A munkálatok ideje alatt a forgalom jelzőőrös forgalomirányítás mellett tud lebonyolódni, továbbá Miskolc-Tapolca felől a Futó utca irányába a jobbra kanyarodás meg lesz tiltva.

 

  • 2519-es jelű Miskolc-Bükkszentkereszt összekötő út

Gózon Lajos utca (Ládi fatelep előtti szakasz), szelvényezés szerinti jobb oldal.

Munkálatok:

  • 2022. szeptember 01. (csütörtök) 08:00-tól aszfaltmarás.
  • 2022. szeptember 02. (péntek) 08:00-tól aszfaltozás.

A munkálatok ideje alatt a forgalom jelzőőrös forgalomirányítás mellett tud lebonyolódni.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. sajtóközleménye