Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Állategészségügyi Telep

215. alkalommal kerül megrendezésre a Nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen 2024. október 19-én (szombaton) 10 és 14 óra között.

Sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt egy felemelő, simogatással egybekötött sétára, ami tökéletes alkalom arra, hogy megismerjék az állategészségügyi telep védenceit: jelenleg 53 db kutyáról és 10 db macskáról gondoskodnak.

A látogatói szeretettől, figyelemtől a telepen élő állatok nagyon sokat fejlődnek, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás, a séta és némi fülvakargatás – így minden résztvevő jól érzi magát a közös időtöltés során. Amennyiben valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állattal és felelősségteljes gazdája tudna lenni, úgy a nyílt napok lehetőséget biztosítanak az örökbefogadás folyamatának elindításához!

A látogatók adományokkal is segíthetik a telepen élő állatok mindennapjait. A telep dolgozói szívesen fogadnak a többi közt régi törülközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a látogatókkal való jó kapcsolat erősítéséhez és egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek az állatok életét szebbé, tartalmasabbá tenni. Amire továbbra is nagy szükség van!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

Elérhetőség:

Cím: 3527 Miskolc, Fonoda u. 16.

Telefon: +36 30 339 6549

Ügyfélfogadás: hétfő – szerda – csütörtök 11:00 - 14:00 (Az ügyfelek, valamint látogatók fogadása kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően történik.)