Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Hírek

Június 2-án nyitnak a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett ügyfélszolgálati irodák 2020. június 2-ától ismét az ügyfelek rendelkezésére állnak. 

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az ügyfélterek várakozás céljából továbbra is zárva lesznek, kizárólag azok lehetnek ügyfélszolgálati irodáinkban, akik épp munkatársunknál sorra kerülnek.

Újraindul a Zoo járat

Az MVK Zrt. május 30-án, szombattól újra közlekedteti a ZOO járatot igény szerint. Ez azt jelenti, hogy a járatnak van meghirdetett menetrendje, de csak akkor indul el, ha azt az utas kéri. 

Pünkösdi nyitvatartás

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Lakossági bejelentések és megkeresések

Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. honlapján technikai okok miatt átmenetileg nem üzemel a lakossági bejelentés és lakossági megkeresés menüpont. Bejelentéseiket a varosgazda@varosgazda.hu e-mail címen tehetik meg.

Útjavításból adódó sávlezárások

A kátyúzási munkák elvégzése érdekében, 2020.05.20-án reggel 8:30 perctől, 3 óra időtartamra, 20,0 m hosszúságban félsávos útlezárás, terelés lesz a Bertalan utca, 10-es Posta előtti szakaszán, a lámpás kereszteződésben.

2020. évi pályázati felhívás Önkormányzati tulajdonú termőföldek, rekreációs kertek bérbeadására

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. mint önkormányzati vagyonkezelő feladatai közé tartozik az Önkormányzat tulajdonban lévő termőföldek, rekreációs kertek pályázat útján történő hasznosítása.

Az önkormányzati tulajdonban lévő földterületek nagysága 723,12 ha, amely magában foglalja a külterületi és belterületi ingatlanokat.

Hétfőtől nyitnak a miskolci játszóterek is

A kormány intézkedésének megfelelően 2020. május 18-án hétfőn, újra nyithatnak Miskolcon a játszóterek. A városban lévő közel 500 játszótér közül, először az EU-s szabványnak megfelelőek kerülnek fertőtlenítésre majd megnyitásra. Szombaton már megkezdik a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Útburkolati jeleket festenek Miskolc város útjain

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a melegebb idő beköszöntével, megkezdi a város forgalmasabb útjain, gyalogátkelő helyein és a kerékpáros nyomvonalakon, a lekopott burkolati jelek festési munkáit.

Szúnyoglárva irtás

A tavaszi időjárás beköszöntével Miskolc város közigazgatási területén lévő szúnyog tenyészőhelyek lárva fertőzöttségének felmérése, megfigyelése folyamatosan történik. 2020.05.03-án végzett csípőszúnyog lárva felmérésének adatai alapján, egyértelműen megállapítható, hogy megkezdődött a lárvák kifejlődése.

Növényvédelmi munkálatok

Miskolc Megyei Jogú Város közterületein lévő díszfák - vadgesztenye és platán fák – növényvédelme a tavasz beköszöntével előtérbe került. A hőmérséklet emelkedésével megjelentek a rovarkártevők, a vadgesztenyefáknál az aknázómolyok, a platánfák estében pedig csipkéző poloskák.

Oldalak