Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

A Városgazda által üzemeltetett ügyfélszolgálatokra és piacokra vonatkozó tájékoztató

2020-09-24

 

Ügyfélszolgálat

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a 431/2020. (IX. 18.) kormányrendelet alapján, Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett ügyfélszolgálati irodákban - Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata (Miskolc, Győri kapu 48-50.); Parkolási Ügyfélszolgálati iroda (Miskolc, Széchenyi I. utca. 20.); Temetőgondnokság ügyfélszolgálata (Miskolc, Szentpéteri kapu 105.) – kötelező a száj és az orr eltakarása orvosi maszk, munkavédelmi maszk, illetve textil vagy más anyagból készült maszk használatával.

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az ügyfélterek várakozás céljából továbbra is zárva lesznek, kizárólag azok lehetnek ügyfélszolgálati irodáinkban, akik épp munkatársunknál sorra kerülnek.

Kérjük, várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5-2 méteres távolság megtartására. Az ügyintézésre kérjük, minden alkalommal egyedül érkezzenek.

Az ügyféltérbe belépni kizárólag előzetes testhőmérséklet-mérést követően van lehetőség. Amennyiben az Ügyfél testhőmérséklete meghaladja a 37,2 Celsius fokot, 5 perc várakozási idő eltelte után a mérést meg kell ismételni. Két egymást követő, 37,2 Celsius fokot meghaladó testhőmérsékleti érték után az ügyféltérbe a belépés nem engedélyezett.

Kérjük Önöket, hogy az ügyféltérbe belépve ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.

Piacok
A koronavírus járvány további terjedése miatt a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett - Búza téri őstermelői piac, Vasgyár piac, Zsarnai piac – a piacok teljes területén kötelező a szájmaszk használata mind az árusok mind a vásárlók részére, illetve a 1,5 méteres védőtávolság betartása is.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.