Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Továbbra is korlátozott ügyfélfogadás a Miskolci Állategészségügyi telepen

2020-11-11

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Miskolci Állategészségügyi telep továbbra is korlátozott ügyfélfogadással üzemel, az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából.

Kóbor állatok befogásaival kapcsolatban bejelentéseiket online módon a varosgazda@varosgazda.hu  e-mail címen tehetik meg – kérjük adják meg elérhetőségüket, amennyiben lehetőségük van rá, küldjenek fényképet a kóbor állatról, írják meg nekünk a pontos helyszínt, milyen gyakorisággal tűnik fel az állat, illetve azt is hogyan viselkedik. Bejelentéseiket telefonon is megtehetik munkatársaink a +36 (30) 339-6549-es telefonszámon fogadják hívásaikat ügyfélfogadási időben.

Örökbefogadással kapcsolatban e-mailben az allateutelep@varosgazda.hu e-mail címen érdeklődhet, munkatársaik pedig a +36 (30) 339-6549-as telefonszámon fogadják hívásaikat ügyfélfogadási időben.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a befogott kóbor állatot 14 napig kizárólag jogszerűen igazolható, eredeti tulajdonosa viheti haza az állategészségügyi telepről. A 14 nap megfigyelési idő leteltével, mikrochippel és a szükséges védőoltásokkal, valamint külső-, belső élősködők elleni kezelésekkel már új tulajdonos is örökbe fogadhatja.

A Miskolci Állategészségügyi telepen az állatok megtekintésére és örökbefogadására az online felületünkön (http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk) történő kiválasztást követően kerülhet sor, maximum 2 fő felnőtt és 3 fő gyermek részvételével, kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően.

Állati tetem leadására és telephelyi átvételére az örökbefogadáshoz hasonlóan, kizárólag előzetes egyeztetést követően kerülhet sor, munkaidőben.

Az élő állat leadás határozatlan ideig szünetel a telephelyen. Az intézkedések visszavonásig érvényesek.