Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Játszani is engedd!

A MISKOLCI VÁROSGAZDA Városgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóságához benyújtott „Kulturális és közösségi terek infrastruktúrális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva” című TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00552  azonosítószámú projektje keretében tematikus városrészi játszópark építését valósítja meg. A beruházás célja, hogy a kisgyermeket nevelő szülők a városrészben találják meg gyermekeikkel a szabadidő eltöltés lehetőségét az Aba utcai játszótéren.

A projektről

A projekt célja az Aba utcán egy fejlett modern, minden igényt megfelelően kielégítő játszópark létrehozása.

A játszópark megvalósítása hozzájárul a fiatalok, gyermekek egészségmegőrzéséhez, sport- és közösségi élet fejlesztési céljának megvalósulásához. A korszerű eszközökkel kialakított játszópark a családok számára hozzáférhető. A projekt megvalósításával az aktív-tartalmas közösségi élet fejlesztése célként valósulhat meg.

A játszótéren a gyerekek rendelkezésére áll majd több rugós játszóeszköz, háromüléses hinta, illetve játszóvár is. Az egész család kikapcsolódását elősegíti kettő darab új piknikasztal, valamit a hat darab új pad is.

A projekt megvalósítás tervezett fizikai befejezése

2021.05.30.

A projekt tervezett elszámolható bruttó összköltsége

14.284.127 Ft

Támogatási intenzitás

100%