Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

150. jubileumi nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

2021-10-28

A nyílt napon látogatóink találkozhatnak a Miskolci Nemzeti Színház színművészével Seres Ildikóval is.
A Városgazda üzemeltetésében lévő Miskolci Állategészségügyi Telep immár 150. alkalommal tartja meg nyílt napját október 30-án szombaton, 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt.


A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő Állategészségügyi Telep 2015. március 14-e óta tart kéthetente szombaton nyílt napot, melyen a résztvevők a bent lévő kutyákkal és macskákkal ismerkedhetnek, elvihetik őket sétálni, és örökbe is fogadhatják azt a kutyát vagy macskát, amelyik megtetszik. 2021. október 30-án, szombaton 150. alkalommal várják nyitott kapukkal az érdeklődőket a Miskolci Állategészségügyi Telepen.


Minden nyílt nap alkalmával nagyon sokat fejlődnek a látogatói szeretettől állataink, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás, a séta, az emberekkel való közös időtöltés. A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A Telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet. A korábbi nyílt napokon sok esetben követte az együtt töltött időt örökbefogadás.

Ellátásukhoz az alábbiakkal tudnak hozzájárulni adományozóink:
 rongyok, régi kabátok, szőnyegek, törölközők
 fazék, edény
 hús (pl.: csirkecomb, csirkeszárny, csirkenyak)
 étkezési rizs, zabpehely
 játékok (pl.: labdák, plüssök)
 nyakörv, póráz, kölyök nyakörv
 szájkosár
 kutyáink számára immunerősítők (pl.: Dm Guard, Minera csepp, stb)
 műtét utáni gallérok
 Copoly öntapadós rugalmas pólya

Szeretnénk köszönetet mondani minden segítségért, amelyet az elmúlt közel 6 és fél évben a nálunk lévő állatok kaptak látogatóinktól. Külön köszönjük azoknak a gazdáknak és állatvédő szervezeteknek, akik az elmúlt 149 nyílt nap és 6 és fél év során több ezer állatot örökbe fogadtak.
A Telep dolgozói jelenleg 61 kutyáról és 15 macskáról gondoskodnak. Ha valaki úgy érzi, felelősségteljes gazdája tud lenni valamelyik nálunk lévő állatnak, akkor a 150. nyílt napunkon is örökbe fogadhatja kiválasztottját. A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a https://varosgazda.hu/ honlapon, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

Az esemény: https://fb.me/e/1qfVSYaiA