Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

A Miskolci Állategészségügyi Telepre vonatkozó információk

2020-10-05

A koronavírus járvány további terjedése miatt a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Miskolci Állategészségügyi Telepen az alábbi szabályozások lépnek életbe.

Az Állategészségügyi telepen kötelező a maszk viselete mind a látogatóknak mind a dolgozóknak, továbbá kérjük Önöket, hogy ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.

A telepre előzetes testhőmérséklet-mérést követően van lehetőség belépni. Amennyiben a látogató testhőmérséklete meghaladja a 37,2 Celsius fokot, 5 perc várakozási idő eltelte után a mérést meg kell ismételni. Két egymást követő, 37,2 Celsius fokot meghaladó testhőmérsékleti érték után a telepre a belépés nem engedélyezett.

Az állatok örökbefogadása, előzetes telefonos egyeztetést és az online felületünkön (http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk) történő kiválasztást követően történhet, maximum 3 fő részvételével kerülhet sor az állat megtekintésére és örökbefogadására kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően van lehetőség.

Várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5-2 méteres távolság megtartására. Az örökbefogadók állatgondozóinkkal megbeszélhetik a kutyával kapcsolatos elképzeléseiket, a tartás körülményeit és közösen választhatják ki az elvárásoknak leginkább megfelelő állatot.

Kérjük Önöket, hogy a Nyílt napokon kerüljék a csoportosulást, sétáltatás előtt és után mossanak / fertőtlenítsék kezüket, és szigorúan tartsák be a köhögési etikett szabályait (papír zsebkendő használata, annak hiányában behajlított kar könyökhajlatába történő köhögés, tüsszentés).

A munkatársaink egészségének megóvása érdekében, kérjük, csak és kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyek látogassanak ki a Miskolci Állategészségügyi telepre.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.