Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Hírek archívum

Meglettek a szökött Bennett-kenguruk

Lakossági bejelentéseknek köszönhetően mindkét múlt héten elszökött Bennett-kengurunkat sikerült befognunk.

136. Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

136. alkalommal tartjuk meg nyílt napunkat 2020. szeptember 19-én szombaton, 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen.

Bringázz az állatkertbe!

Miskolc városa ebben az évben is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alternatív közlekedési eszközök használatára.

Megszökött két kenguru a Miskolci Állatkertből

A Miskolci Állatkert és Kultúrparkban ma hajnalban (2020.09.10-én) két Bennett-kenguru kiszökött a kifutójából. Az Ausztráliából származó békés és alapvetően félénk állatok az emberre semmifajta veszélyt nem jelentenek.

Fokozott óvintézkedések mellett működnek a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett ügyfélszolgálatok

A koronavírus járvány további terjedése miatt, fokozott óvintézkedések mellett működnek a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett ügyfélszolgálatok - Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata (Miskolc, Győri kapu 48-50.); Parkolási Ügyfélszolgálati iroda (Miskolc, Széchenyi I. utca.

Tájékoztatás a 2020-as évre vonatkozó zónás és kombinált éves parkolóbérletek érvényességével kapcsolatban

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Miskolc Megyei Jogú Önkormányzata Közgyűlése 2020. augusztus 28-i ülésén az alábbiakról döntött.

Piacok látogatásával kapcsolatos tájékoztató

A koronavírus járvány további terjedése miatt a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett - Búza téri őstermelői piac, Vasgyár piac, Zsarnai piac – a piacok teljes területén kötelező a szájmaszk vagy azt helyettesítő kendő használata mind az árusok mind a vásárlók részére, illetve a 1,5 méteres védőtávolság betartása is.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Folyamatos a kóbor ebek befogása Miskolcon

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Miskolci Állategészségügyi telep munkatársai folyamatosan dolgoznak a kóbor állatok befogásán. Heti rendszerességgel, útvonalterv alapján járják be a várost, kifejezetten fókuszálva a kóbor állatok által gyakran látogatott területekre.

135. Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

135. alkalommal tartjuk meg nyílt napunkat 2020. szeptember 5-én szombaton, 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen.

Szünetel a parkolás a Reményi utcán

A Reményi utca (Petőfi u. és Meggyesalja közötti szakaszán) 2020. augusztus 25-től várhatóan október 30-ig szünetelni fog a parkolás csatornaépítési munkálatok miatt.

Oldalak